Ik draag kleding van Name It

Ken je het kinderkleding merk Name It al? Het is geweldig. Ik heb 2 lieve dochters. Beide dragen het liefst kleding van Name It. Ze worden er vrolijk van. Het zijn echt plaatsjes wanneer ze in hun nieuwe kleding rond paraderen. Zo schattig, maar tegelijkertijd zo stoer.

Name It is een kledingmerk speciaal voor kinderen. Ze hebben elke keer weer een geweldig assortiment aan nieuwe kleding. Zomerkleding, winterkleding, maar ook kleding voor de herfst en de lente. Ik koop Name It altijd via Amazingkids.nl. Of eigenlijk kopen mijn dochters het zelf. Ik zet ze gewoon achter de computer en ze zoeken zelf de kleding uit die ze mooi vinden. Het resultaat is een winkelwagentje wat barstensvol zit. Mijn dochter doen net alsof ze niet kunnen tellen, want wanneer ik duidelijk heb gezegd dat ze bijvoorbeeld voor 100 euro aan kleding mogen uitzoeken, of 1 broek en shirt, dan eindigt het toch echt altijd in een winkelwagen met honderden euro’s aan kleding.

Name It is hun favoriete merk

Ze houden gewoon erg van kleding. En met name van Name It kinderkleding. Het is veruit hun favoriete merk. Zelfs wanneer ze mogen kiezen wat ze willen, eindigen ze altijd met kleding van Name It. Het past gewoon goed bij hun stijl, hun wensen, hun voorkeur en het is precies wat ze mooi vinden. Of anders gezegd: Name It weerspiegelt hoe zij zich van binnen voelen, waardoor de kleding een reflectie kan vormen van hun innerlijk.

Ik kan dat alleen maar toejuichen. Van mij mogen ze in principe de kleding dragen die ze willen, maar ik selecteer. Het blijven namelijk kinderen. Kinderen kunnen nog niet goed de gevolgen inschatten van hun acties en handelingen. Daar moeten wij als volwassenen hen in bijstaan en als volwassenen moeten wij hen leren wat goed en niet goed is.

Daarom mogen mijn dochters de kleding selecteren in de webshop die ze mooi vinden, maar ik bepaal uiteindelijk wat gepast is en wat er gekocht gaat worden. Daardoor heb ik in de hand hoeveel geld er wordt uitgegeven, maar ook welke kleding ik niet gepast vind voor mijn dochters om te dragen. Ze hebben daar zelf geen goed beeld bij, maar ik gelukkig wel. Zo is iedereen uiteindelijk blij en tevreden.

Published by